Sportgolv

Det ska vara kul att sporta och det finns så mycket kul som man kan hitta på och som man tycker är kul, det finns en hel del som man kan hålla på med och som man gärna gör för att det ska vara så kul som möjligt. Sen så kan det vara bra att man gör sånt som man kan göra.
Mna vill ju gärna ha en bra lokal när man ska träna och ska ma utöva en viss sport så kan det vara väldig viktigt med att man har ett bra sportgolv som typ ett plexipave. Ja det är bra att det finns så många bra golv som man kan använda sig av och som man kan skaffa.

Kul med idrott

Ja det är kul med idrott och sport och det finns så mycket som man kan göra och hitta på och som man känner är något som man vill göra och hitta på. Så att man kan kolla upp det som man kan göra. För att man ska kunna göra det som man gillar så är det bra att man prövar på lite allt möjligt så att man kan göra det så att det blir så som man önskar och vill.
Det gäller att hitta sånt som man tror kommer att vara det som man kommer att vilja hålla på med och som man känner för. Och det är bra att man har bra utrustning så att man kan göra det som man tycker är kul och spännande att göra.
Att utöva en sport så är det bra att man har ett bra ställe där man kan hålla på med det och att det är bra utrustad som med ett bra sportgolv som man kan använda sig av. Det gör stor skillnad och det är något som man kan göra och som kommer att göra det lättare.