Träning för funktionshindrade

Det är viktigt att träna och det är ett bra sätt att hålla sig frisk på. Vår kropp behöver röra på sig och man mår ju bra av att göra det både fysiskt och mentalt. Det finns många olika sätt som man kan träna på och det är bra att det finns så många olika sätt att trän på så att man kan hitta något som passar en. Det är bra att det finns bra träning för funktionshindrade så att alla kan få rör på sig och känna sig bra.

Behövs kunnig personal 

Ja det är viktigt att det finns kunnig personal som kan hjälpa en så att man kan göra sin träning på det sättet som man bör. Med rätt övningar och att det blir på ett bra och enkelt sätt och på ett sätt som gör att man kan få in rätt rörelser.
Och det är ju speciellt viktigt om man har ett funktionshinder att man kan få den hjälpen som man behöver för att man ska kunna träna på ett bra sätt och att det är gjort så att man kan röra sig lätt även om man kanske sitter i rullstol eller går med kryckor eller vad det nu kan vara som är ens problem. Ja då är det väldigt bra att man kan ta emot den hjälpen och se till att man kan få det att bli så som man vill och önskar sig och att man känner att man får ut mycket av sin träning som man känner att man vill. 
Man vill ju att träningen ska vara kul så att man känner att man vill fortsätta att göra det för att det är så kul och att man mår så bra av att göra det. Ja det är bra att variera sin träning så att man tycker att det blir lite roligare.